Attendo Uitvaartzorg

Afscheid nemen betekent hard werken terwijl er vele – misschien ook wel verwarrende – gevoelens zijn. Naast de gevoelens zijn er de vele vragen: hoe nemen we afscheid, wordt het begraven of cremeren, welke sfeer krijgt het afscheid, wat moeten we allemaal doen?

Bij al deze vragen is er de ondersteuning en begeleiding van Attendo Uitvaartzorg, steeds overleggen we wat wij doen en wat u wilt doen.

“Het is heel knap zoals Wouter alles waar we op moesten letten en waar we om moesten denken in de goede volgorde en met de juiste prioriteiten in de gaten hield en daarbij maximale ruimte wist te creëren voor onze eigen inbreng èn ons bemoedigde om die te benutten. Wij kregen ook waardevolle suggesties die goed aansloten op wat we wilden.”

Attendo biedt ruimte voor verdriet. Er is tijd voor gesprekken over en herinneringen aan de overledene, wie was hij of zij? Het blijkt waardevol te zijn om met elkaar gevoelens te uiten, ‘verdriet wordt minder als je het aanraakt’. En door alle verhalen wordt het leven van degene van wie afscheid wordt genomen voelbaar. Een mooi uitgangspunt voor het afscheid: zó herkennen we deze mens in de uitvaart.

Voor Wouter de Jonge, in 2006 oprichter van Attendo Uitvaartzorg, is het vanzelfsprekend om te ondersteunen, suggesties te doen, tactvol te zijn en rust en ruimte te creëren. Als dat is wat u zoekt, neem dan gerust contact op voor verdere informatie of een afspraak.